Du kommer for sent
Tilbudet er udløbet
Gå ikke glip af flere tilbud. tilmeld dig deals med din email:  
close

6 FL. ALMA VIEJA CRIANZA / 16% POWERHOUSE!!

Det regner med stjerner over vores TOP vin fra Calatayud

kr. 594,-
KØB!
kr. 594,-

SPAR KR.420,-

Normal pris

kr. 1.014,-

Rabat

41%

Antal solgt

342

Kun 58 Stk.

Tilbage!

Tid tilbage

Dette tilbud er udløbet


23:59
24/12 2016

KØB Winedeal!

Detaljer

NYHED! LYNHURTIG LEVERING - 1-3 HVERDAGE MED POSTDANMARK.
GRATIS LEVERING VED 2 KASSER.

ÅRETS JULEVIN!!!

Endeligt har vi et parti af denne fantastiske vin som vi kan sælge til en uhørt lav pris, dog kun så længe lager haves. Alma Vieja Crianza er storbroren til vores mega BESTSELLER, Alma Vieja. Denne vin har lidt mere af det hele, en full-bodied vin som passer formidabel til den kolde tid vi går ind i nu.


BESKRIVELSE

Lavet i tæt samarbejde med vingården San Alejandro. Målet har været at skabe en vin udfra de teknikker de har brugt i deres kultvin fra 2001 - denne gang har vi dog fået lavet en Crianza version, af den ellers fine Alma Vieja bestående af Grenache (90%) og Syrah (10%). Navnet Alma Vieja betyder gammel sjæl som også henviser til de 100 år gamle vinstokke som vinen er lavet på. Skøn kompleks næse, der oser af moden frugt - Smagen viser fyldig og kraftig vin med røde brombær, kirsebær, lakrids, tobak og vanilje. Lang og behagelig eftersmag. Vinen kan nydes nu, men vil kun forbedres i de næste 3-5 år.

Land: Spanien
Årgang: 2012
Drue(R): Grenache, Syrah
God Til: Oksekød, Ost, Vildt
Alkohol: 16%
Lagring: 14 mdr. franske egefade


ANMELDELSER

Ekstra Bladet ★★★★★
Saftig i udtrykket. Pænt balanceret. Lang krydret eftersmag. GODT KØB!!
Fra højere beliggende vinstokke i Calatayud. Lavet på 90% garnacha fra ældre stokke op til 100 år gammel, resten syrah. En fyldig og kraftig vin med brombær, tobak, sorte kirsebær, lakrids, krydderier og vanilje.


WineLab ★★★★★
Flot, fyldig og kompleks vin til en pæn pris.
Rød og lidt støvet frugt i duften. Intens med en god dybde og præg af blå violer. Charmerende og kompleks. God struktur og mundfornemmelse. En del tanniner i rigtig godt samspil med frugten, der i smagen stikker af i retning af hindbær, som også fylder eftersmagen ud. Fadarbejdet er godt integreret i vinen og ikke dominerende. Flot, fyldig og kompleks vin til en pæn pris.

Flaskehalsen ★★★★★
Stor. Fed. Blød og Kraftfuld Alma Vieja, der har hygget sig i hele 14 måneder på franske og amerikanske egetræsfade.Vinen er fyldig, og det er som om, at både fadsmagen og krydderierne flyder sammen til en stor og tiltalende saft, der på samme tid sparker som en hest og smyger sig om dig som en kælen kattekilling. Alma Vieja Crianza er klassisk spansk vin, når det er bedst. Det er stort og kæmpemæssigt, men på den lækre, fede og tiltalende måde.

FinansBureauet ★★★★★★
Powerhouse!!
En helt forrygende spansk sag med hele 16% Alkohol i bagagen. Et powerhouse af en vin med en tæt fedladen næse med intensive noter af peber og støv og viskøs mund med righoldige mængder af tobak, espresso og lakridsrod, pakket ind i et fast taninbid. BRAVO.

VinAvisen ★★★★★
Stor,flot og kompleks rødvin.
Stor, flot og kompleks rødvin lavet på druerne Grenache (90%) og Syrah (10%) Den har en dejlig frugt - Hindbær, Kirsebær og Brombær. Bløde taniner og velintegrerede fadnoter. I smagen noter af lakrids og tobak. Navnet Alma Vieja betyder "gammel sjæl" som henviser til de 100 år gamle vinstokke, som har leveret druerne til denne fantastiske vin.

Yderligere information

NYHED! LYNHURTIG LEVERING - 1-3 HVERDAGE MED POSTDANMARK.
GRATIS LEVERING VED 2 KASSER.