Du kommer for sent
Tilbudet er udløbet
Gå ikke glip af flere tilbud. tilmeld dig deals med din email:  
close

6 FL. JEAN PULL - 91 POINT "SMOKING VALUE" R.P

Glem alt om Rhone - Dette er bare ET helt "FANTASTISK VINKØB"

kr. 534,-
KØB!
kr. 534,-

SPAR KR.360,-

Normal pris

kr. 894,-

Rabat

40%

Antal solgt

149

Kun 51 Stk.

Tilbage!

Tid tilbage

Dette tilbud er udløbet


23:59
14/10 2016

KØB Winedeal!

Detaljer

Vi har netop fået årgang 2014 på lageret - det er med glæde at kunne meddele den er mindst lige så god som sin roste forgænger..
Årstiden er perfekt til denne vin - stor fransk vinstil i et tvist af Rhone elegance og den varme Roussillon stil. Kun 10.000 flasker produceret!

 

Robert Parker skriver følgende (BEMÆRK 2013):

91 POINT An impressive tank sample, the 2013 Cotes du Roussillon Villages Jean Pull checks in as a rough blend of 40% Carignan, 30% Grenache and 15% each of Syrah and Mourvedre, aged all in concrete. Medium to full-bodied and elegant, displaying the purity of the vintage, it offers loads of black and purple fruits, violets and chalky minerality to go with a lively, fresh and layered overall feel. It should be a smoking value and drink nicely for 7-8 years.

 

Den fortræffelige Vin de Pays, Jean Pull, som er produceret på carignan noir og grenache noir på traditionel vis i lukkede betonkar. En ærlig og koncentreret vin til kraftige kødretter - med god garvesyre, rundet af smagen af mørke frugter og bær.

  • Carrignan, Grenache
  • Grill, Gryderetter/steg, Oksekød, Ost
  • 14,5%
  • Fremstillet på beton tanke

Domaine de Soulanes ligger meget naturskønt i området Mas de las Fredas få km udenfor Tautavel. Her driver Cathy et Daniel Laffite de 16 hektar, som ligger på de solbeskinnede marker og sydvendte skråninger (som på fransk hedder ”Soulanes”). Jorden er domineret af de kalkholdige sten ”schistes”, som giver sit præg til smagen.

 

Vinstokkenes rødder skal langt ned for at hente næring og vand, da de er en del af vækstbetingelserne i Roussillon, at der ikke må anvendes kunstig vanding. Resultatet er et meget lavt udbytte på ca. 25-30 hl/hektar, så det giver visse begrænsninger for en lille producent, som oveni købet på 3. år satser på at følge biologiske dyrkningsmetoder for at opnå godkendelse som biologisk producent efter yderligere 4 år.

Yderligere information

NYHED! LYNHURTIG LEVERING - 1-3 HVERDAGE MED POSTDANMARK. GRATIS LEVERING VED 2 KASSER.

winedeal siger

KØB NU - DETTE ER DEN SIDSTE REST AF DENNE FANTASTISKE ÅRGANG!