Du kommer for sent
Tilbudet er udløbet
Gå ikke glip af flere tilbud. tilmeld dig deals med din email:  
close

6 FL. LEO ★★★★★ E.B ★★★★★ VA ★★★★★★ FH

Italiensk øko "BEST BUY" du vil elske for både BLØDHED og KRAFT!

kr. 499,-
KØB!
kr. 499,-

SPAR KR.371,-

Normal pris

kr. 870,-

Rabat

42%

Antal solgt

141

Kun 59 Stk.

Tilbage!

Tid tilbage

Dette tilbud er udløbet


23:59
1/12 2016

KØB Winedeal!

Detaljer

VI ER STOLTE OVER AT VI IGEN AT TILBYDE DETTE RØVERKØB AF EN ITALIENER!!

San Giovanni er en lille familieejet vingård som ligger smukt beliggende på en bakketop i Marche regionen, en region der ligger på Italiens østkyst, omringet af Abruzzo syd for, Emilia Romagna nord for samt Toscana vest for. Området bliver tit overset pga af sine mere kendte naboer.

 

Leo Guelfus er et glimrende eksempel på hvor meget du kan få for dine penge i Marche regionen: Økologisk vin med lagring i 24 måneder på fade. 14,2%

 

Forståeligt at pressen roser den til skyerne:

 

★★★★★ FLAKSEHALSEN

Åh, hvilken himmerigsmundfuld. Leo er min nye bedste ven. Etiketten er af den slags, hvor man tænker, at de har været nødt til at smide masser af guldglimmer på overfladen, fordi indholdet sikkert ikke lever op til det. Men sørenjenseme om ikke det er en rigtig lille guldfugl. Blød, lækker, harmonisk og kraftig uden at være dominerende. Det er en af den type vine, hvor man får lyst til at sparke sig selv hårdt over skinnebenet med en træsko, fordi man ngle gange forfalder til billigt surt sprøjt. Her er 145 kroner ikke det mindste for meget, for det er en vin, der bringer stor nydelse i både duft, smag og eftersmag. Til det festlige måltid med smagfulde retter på menuen, fordi der er masser af saft og kraft i den – og til de mere finesseprægede retter, fordi vinen aldrig bliver dominerende men har en unik evne til at respektere de sammenhænge, den andægtigt bliver sat på bordet i. Guelfus er en guldfugl – og det er noget af det bedste, jeg længe har smagt fra Italien – i denne priskategori, forstås.

 

★★★★★ EKSTRA BLADET

Leo Guelfus Piceno 2010, Italien. 70% montepulciano og 30% mangiovese fra det centrale Italien ude ved østkysten. En frugtig og saftig vin med kirsebær, kirsebærsten, tobak, timian, let røgede toner og en pæn frugtig eftersmag. To druer som står godt til hinanden med montepulcianos frugt og sangioveses lidt tørre dybere præg. Til prisen flot glas vin.

★★★★★ VINAVISEN
Kraftig rødvin på to økologisk dyrkede druer: Montepulciano (70%) og Sangiovese. Vinen er rigtig flot - og til prisen lidt af et fund. Den har en god struktur, blød og bred frugt, krydrede noter og en lang eftersmag. Rosso Piceno er den største DOC-appellation i den italienske region Marche.

★★★★ WINELAB
Mørk og saftig duft af sorte, modne kirsebær, røg, træ og lidt krydret pibetobak. Mørk og intens frugt ligeledes i smagen. Power med power på! Frugten omslutter tanninerne, der først rigtigt tør kigge lidt frem i eftersmagen, hvor også lidt viol og lakrids dukker op.

 

★★★★ ViViNO

Italiensk stil. Blød og alligevel tanninfyldt. Smag af rosiner, valnød og lemon. Meget delikat. Lys lækker vin.

Yderligere information

NYHED! LYNHURTIG LEVERING - 1-3 HVERDAGE MED POSTDANMARK. GRATIS LEVERING VED 2 KASSER.