Du kommer for sent
Tilbudet er udløbet
Gå ikke glip af flere tilbud. tilmeld dig deals med din email:  
close

6 FL. ARGIOLAS UNGRERA ★★★★★ VINBLADET

Anmelderrost Super Italiener fra Kult Vingården Argiolas

kr. 414,-
KØB!
kr. 414,-

SPAR KR.240,-

Normal pris

kr. 654,-

Rabat

36%

Antal solgt

140

Kun 60 Stk.

Tilbage!

Tid tilbage

Dette tilbud er udløbet


23:59
15/05 2017

KØB Winedeal!

Detaljer


I Samarbejde med en af Italiens bedste vingårde, Argiolas .. kan vi nu tilbyde denne lækre Italienske vin til en helt fantastiske pris.

Argiolas, beliggende på Sardinien er en af Italiens bedste vingårde, og har igennem tiden modtaget hæder både fra Gambero Rosso og vinanmelder Robert Parker.
Desuden har danske vinanmeldere givet deres postitive vurdering af Argiolas Ungrera:

★★★★ FLASKEHALSEN
- "Ungrera Vermentino di Sardegna er som en dugfrisk sommerhave, hvor smagen flyver lystigt rundt i alle afkroge af munden som små fugle i et blomsterbed, mens den tunge duft af blomster blander sig med urternes og græssets grønne aroma." (Læs mere sidst på siden)

★★★★★
VINBLADET - "Eksotisk og samtidig frisk duft, fersken, melon og citrus. Cremet smag, god fylde med cremet, frugtagtig eftersmag med fin syre."

★★★★★ EKSTRABLADET - GODT KØB. Fra Sardien en ganske frisk hvidvin med citrus toner i duften. I smagen mere bitter, nøddesmag med fersken, melon og limefrugt. Pænt balanceret med en lang eftersmag.

★★★★   VIVINO - "Lækker vin til prisen!"
”Gamebro Rosso – Star winery. 10 x 3 glasses”
”Robert Parker – I can’t recommend them enough”


I April måned deltog VinDanmark i den afsluttende blendning af vinen på Sardinien.
”Det er en stor drøm der går i opfyldelse”. Både at kunne få lov at udvikle en vin med Argiolas vinmager, men ikke mindst at kunne sælge den til en pris som er håndgribelig for den gængse dansker”,
siger René Vinding, ejer af VinDanmark.

Argiolas Ungera 2015
100% Vermentino. Flot floral duft og stor nuanceret smag med strejf af eksotiske frugter som fersken, lichi og citrus. Lang og vedholdende eftersmag med flot fedme. Perfekt til bouillabaisse og Spaghetti alle Vongole. 14% alkohol

Legenden
Argiolas laver og har altid lavet topvin. Denne pragtfulde vingård ligger i den sydlige midte på Sardinien og blev grundlagt af legendariske Francesco Argiolas som blev 102 år. Hans eneste medicin var 2 glas Argiolas om dagen. Vin fra Sardinien har vist sig at indeholde over dobbelt så mange antioxidanter som traditionel vin. Vinene bliver idag stadig produceret udfra Francesco Argiolas filosofi:"En god vin kommer ikke kun fra teknik. Den kommer også fra ydmyghed, passion, kærlighed og omsorg for vinmarkerne og deres produkter.”
Italiens bedste vinmager
Familien Argiolas valgte en af Italiens førende ønologer, Giacomo Tachis, tidligere chef vinmager hos Antinori, hvor han arbejdede i 32 år. Tachis var medvirkende i "Renæssancen" af italiensk vin og er krediteret for at skabe den toscanske superstjerne Sassicaia , Tignanello og Solaia. Tachis er også kendt for at indføre revolutionerende praksis i vingården og vinfremstilling. Han er velsagtens Italiens mest berømte vinmager.
Inden hans pension i 1993 har han videregivet sin erfaring til Argiolas nuværende vinmager, Mariano Murru. I 2011 udnævnte Decanter Magasine ham til ”Man of the Year”

 

Yderligere information

NYHED! LYNHURTIG LEVERING - 1-3 HVERDAGE MED POSTDANMARK.

Anmeldelser

  • ★★★★★ Flaskehalsen-
  • Husk nu, at den skal være iskold. Den reminder har jeg fået flere gange fra forhandleren af denne italienske hvidvin. Og som de vin-rebeller, vi måske ikke nødvendigvis er, men i det mindste gerne vil være, så giver det jo bare en forbandet teenage-agtig trang til at smage lidt af vinen ved højere temperatur. Bare fordi vi ’ikke må’. Det vender vi tilbage til. For først og fremmest skal vin behandles med respekt, og denne vin er skabt på den specielle Vermentino-drue, der gerne giver en fyldig og lidt parfumeret smag af blomster og urter. I denne variant fra Sardinien er det ingen undtagelse, og det er virkelig en kraftfuld hvidvin med en smag, der kræver en fyldig ledsager. På tallerkenen forstås. -
  • Ungrera Vermentino di Sardegna er som en dugfrisk sommerhave, hvor smagen flyver lystigt rundt i alle afkroge af munden som små fugle i et blomsterbed, mens den tunge duft af blomster blander sig med urternes og græssets grønne aroma. Der er med andre ord rigtig mange indtryk, og så længe friskheden er intakt, så er det en oplevelse fuld af glæde og kriller i maven. Så snart solen har afbleget græsset, blomsterne er blevet svedige og fuglene har søgt skygge, bliver det hele lidt for tungt og uldent. Og så er vi tilbage i forhandlerens befaling. Husk nu, at den skal være iskold. For et enkelt glas lod vi stå i en halv times tid ved stuetemperatur – og effekten var som den friske have der blev svedig, tung og vammel. Så vi giver befalingen videre – iskold – og hold den kold, også når den er åbnet. En champagnekøler fyldt med is må altså gerne bruges til hvidvin også…-

Partner

Argiolas

Se større kort