Om winedeal

HVAD ER WINEDEAL

Winedeal finder løbende de bedste tilbud på kvalitetsvin fra forskellige butikker i de største byer i Danmark og præsenterer dem for dig her på siden.

En række af tilbuddene kan du finde i hele landet, da de kommer fra nogle af de bedste online vinbutikker.

Et tilbud løber typisk en uge af gangen, så husk at slå til inden det er for sent.

 

Når Winedeal.dk samarbejder med vinhandlere leder vi efter de allermest attraktive tilbud og spændende vine, der skal gøre din weekend perfekt. Vi går efter at finde vinhandlere der kan give dig en unik besparelse og samtidig en eksklusiv vinoplevelse der normalt koster meget, meget mere.

Er du klar til rigtig gode og eksklusive vine hvor din pengepung kan være med, så tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag ugens tilbud direkte i din indbakke.

 

SÅDAN FUNGERER WINEDEAL

På winedeal.dk sælger vi ikke vinen, vi sælger tilbuddet.

Vi samarbejder med lokale vinhandlere i de største byer i Danmark og finder i fællesskab frem til de tilbud vi præsenterer dig for her på siden.

Det skal være nemt for dig, og derfor finder vi altid de bedste lokale vinhandlere der er ekspert på hver deres område. Når du køber ved os giver vi dig en guide til, hvor du finder vinhandelen og hvordan du benytter dig af tilbuddet.

 

Nogle tilbud vil du få en værdikupon til, som skal indløses ved den angivne forhandler, andre vil du få leveret direkte til døren, og andre igen vil du helt selv kunne vælge.

 

En winedeal bliver dog kun til noget, hvis et vist antal personer køber den. Det er derfor vigtigt, at du fortæller alle dine venner om winedeal, for derved at sørge for, at der er nok, der køber netop de tilbud, du er interesseret i.

Hvis en winedeal, du har købt, mod forventning ikke skulle blive til noget, får du naturligvis besked om dette og vi tilbagefører selvsagt enhver betaling.

 

SÆLG MED WINEDEAL

Er du Vinhandler eller vinimportør?
Winedeal er altid på udkig efter nye samarbejdspartnere. Skriv til os på partner@winedeal.dk så finder vi sammen en løsning for at vise din forretning frem til masser af nye kunder.
Vores normale provision er 15% af omsætningen.
Du kan også tegne et abbonement hvor du laver alle de deals du ønsker i perioden til en fast pris pr måned. Månedsprisen er for tiden kr 990 + moms.

 

Lær mere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag dagens eller ugens tilbud i din indbakke.
Du kan selvfølgelig også følge winedeal på Facebook

Hvis du vil vide mere, kan du kigge i vores FAQ eller kontakte os hvis du har konkrete spørgsmål